Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Voordeuren in Brabant

Nieuwe voordeuren in Brabant bestel je gemakkelijk en voordelig bij Deurdirect. Wij laten je nieuwe voordeur geheel op maat maken en leveren en monteren hem aan huis. Aangezien je bij Deurdirect je nieuwe voordeur meteen bij de producent koopt, bieden wij onze deuren altijd aan voor de best mogelijke prijs. En dit zonder verborgen kosten. Inmeten en het hang- en sluitwerk zit bij ons gewoon al bij de prijs inbegrepen.

Bestel je nieuwe voordeur in Brabant online

Bij Deurdirect kun je je nieuwe voordeur gemakkelijk online kiezen en bestellen. Kies voor een nieuwe voordeur met glasvak of zonder glasvak, bekijk de verschillende beschikbare modellen en kies uit ontelbaar mogelijke RAL-kleuren. Ook optionele deurgarnituren kun je op onze website gemakkelijk toevoegen. Denk aan een briefplaat of spionoog. Wij leveren de deur dan helemaal kant-en-klaar aan huis.

Onze voordeuren met 54mm deurdikte passen altijd

Wij leveren jouw voordeur in Brabant altijd met een deurdikte van 54 mm. Deze deurdikte zorgt voor minder stookkosten en een stabielere deur. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de voordeur niet in je kozijn past. Binnen twee weken na bestelling komen wij je nieuwe voordeur namelijk geheel gratis en digitaal bij je inmeten. Voordeuren van Deurdirect worden bovendien geleverd met een kaderprofilering en tochtwering in de deur, en niet in het kozijn. Daarom sluiten onze deuren altijd perfect aan je kozijn aan.

Vertrouw op GND Garantiedeuren

Onze voordeuren in Brabant worden allemaal gekeurd door GND Garantiedeuren, de koepelorganisatie van toonaangevende Nederlandse houtendeurenfabrikanten. Het GND-keurmerk staat voor gegarandeerde kwaliteit en optimale deurprestaties op het gebied van isolatie, geluid- en inbraakwerendheid. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze voordeuren, dat wij alle deuren leveren met garantie op zowel de deurprestaties als het deurblad. Via een handige QR-code aan de scharnierzijde van de deur kun je trouwens de precieze deurprestaties van een GND-deur aflezen.

Duurzame voordeuren in Brabant

De voordeuren van Deurdirect zijn niet alleen duurzaam omdat ze lang meegaan. Ze zijn ook duurzaam op gebied van productie en recyclebaarheid. Alle voordeuren van Deurdirect worden gemaakt van FSC® gecertificeerd hout. Dit hout komt uit bossen met een duurzaam bosbeheer. Bovendien is hout een natuurlijk product en heeft het geen andere grondstoffen nodig om te groeien. Hout is een bijzonder stevig materiaal met van nature goede isolerende eigenschappen.

Veel meer dan voordeuren

Deurdirect is niet alleen de toonaangevende leverancier van voordeuren in Brabant. Wij zijn echte specialisten op het gebied van buitendeuren. Denk naast voordeuren dus ook aan achterdeuren, terrasdeuren of garagedeuren. Allemaal met dezelfde topkwaliteit, goedgekeurd door GND Garantiedeuren. Is je buitendeur aan vervanging toe of ben je met nieuwbouw bezig? Dan kunnen wij de ideale uitkomst voor je bieden. Bekijk nu ons aanbod en kies je nieuwe buitendeur.

Bij vragen of twijfels kun je onze veelgestelde vragen bekijken of geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.