Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Buitendeuren in Utrecht

Als je op zoek bent naar buitendeuren in Utrecht, dan ben je bij Deurdirect.nl zeker aan het goede adres. Deurdirect.nl maakt je buitendeur helemaal op maat en levert van productie tot montage topkwaliteit. En met buitendeuren bedoelen we dan ook alle houten buitendeuren die je kunt bedenken. Denk aan houten voordeuren met of zonder glas, houten achterdeuren of terrasdeuren en zelfs garagedeuren.

Onze deuren worden allemaal van FSC-gecertificeerd hout gemaakt en de deuren met glas hebben HR++ isolatieglas. Bij de montage letten we op een goede wind- en waterdichte kaderdichting. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande buitendeuren die zowel veiligheid als een goede thermische en akoestische isolatie bieden.

Houten voordeuren in Utrecht

Wil je een nieuwe voordeur in je huis plaatsen? Dan bieden de houten voordeuren van Deurdirect.nl misschien wel de uitkomst. Deze deuren zijn met of zonder glas verkrijgbaar en ook binnen deze twee formules zijn er tal van kiesbare opties. Een dichte voordeur bijvoorbeeld met of zonder designgroeven of structuur in het hout, of een voordeur met een grote glazen plaat, of juist meerdere kleine ruiten. Ook qua kleur kun je uit tal van opties kiezen. Je zegt het maar, en wij kunnen digitaal inmeten en maken je nieuwe houten voordeur helemaal op maat.

Houten achterdeuren of terrasdeuren

Ons assortiment van buitendeuren in Utrecht zou niet compleet zijn als wij niet ook achterdeuren of terrasdeuren zouden aanbieden. Onze houten achterdeuren bestaan vrijwel allemaal uit een deur met glas. Op deze manier blijf je altijd een mooi uitzicht op je tuin hebben en houd je de lichtinval binnenshuis optimaal. Het glas maakt deze deuren trouwens niet minder veilig of minder isolerend. Het HR++ isolatieglas heeft juist een uiterst goede isolerende werking en is ook inbraakvertragend. Alle deuren van Deurdirect.nl worden altijd met meerpuntssluiting geleverd, wat extra veiligheid biedt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een buitendeur voor de veiligheid van jezelf en je familie is.

Terrasdeuren zijn eigenlijk dubbele achterdeuren, en ook deze zijn bij ons in verschillende uitvoeringen, met veel of iets minder glas, en in allerlei kleuren te verkrijgen.

Garagedeuren in Utrecht

Denk je bij jouw zoektocht naar buitendeuren in Utrecht aan garagedeuren? Of ben je met nieuwbouw bezig en heb je alle buitendeuren nodig? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij maken ze helemaal voor je op maat. Door voor dezelfde stijl lijn van alle buitendeuren van je nieuwbouwhuis te kiezen, wordt je nieuw huis nog mooier. Onze garagedeuren zijn in vrijwel alle hoogtes en breedtes verkrijgbaar, en je kunt kiezen uit volledig dichte houten garagedeuren met of zonder design, of garagedeuren met glas. Door er de juiste RAL-kleur bij te kiezen, krijg je een garagedeur of een buitendeur die perfect bij jou en je huis past.

Buitendeuren in Utrecht bestellen zonder verrassingen

Deurdirect.nl is dé leverancier voor buitendeuren in Utrecht en garandeert daarom een optimale klantenservice vanaf dag één, en een op maat gemaakt product van topkwaliteit. Ook krijg je een duidelijke offerte of prijsberekening zonder verrassingen achteraf. De bij de deur horende sloten en scharnieren zitten sowieso al in de deurprijs inbegrepen. Ook het inmeten en de levering zijn inbegrepen in de prijs. Enkel de extra’s zoals spionogen of briefplaten komen er nog bovenop. Ook dien je een bedrag voor de montage te betalen, afhankelijk van welke deur je bestelt. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd. Bij vragen of twijfels kun je gerust contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.