Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Onze showroom met buitendeuren

Wil jij je oude buitendeuren laten vervangen door nieuwe buitendeuren? Dan kies je vanzelfsprekend voor de beste houten deuren die er zijn. Online heb je al verschillende varianten van onze deuren bekeken. Je bent overtuigd van onze kwaliteit, maar om nog meer zekerheid te hebben, wil je graag eerst onze deuren komen bezichtigen. Dat kan!

In onze helder verlichte showroom met buitendeuren, van ruim 100 m2, kun je goed beoordelen welke deuren naadloos aansluiten bij jouw wensen en ideeën. Je hebt de keuze uit een groot aantal van onze best verkochte DeurDirect deuren. Naast het standaard hang- en sluitwerk kun je hier ook ons design garnituur bekijken en we nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden die je hebt.

Chat of mail voor een persoonlijke afspraak

Je bent van harte welkom om onze buitendeuren showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken in Groesbeek. We doen dit echter alleen op afspraak. Dat doen we, zodat we alle tijd en aandacht aan jou kunnen besteden en jou van persoonlijk advies kunnen voorzien. De keuze voor nieuwe buitendeuren is er immers een die je voor jaren maakt en dus om onverdeelde aandacht vraagt. Dus mail naar info@deurdirect.nl, stuur een chatbericht of vul het formulier op deze pagina in om vlot een passend moment te plannen.

Bekijk onze 54mm deuren

Zoals je van ons mag verwachten bieden we een groot aantal voorbeelden van voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en garagedeuren in onze showroom. Op diverse plekken in onze showroom zijn boxen ingericht met deze verschillende deuren. Op deze manier wordt het vervangen van je oude buitendeuren natuurlijk wel heel eenvoudig!

En waar anderen de verouderde deuren van 38mm laten zien, doen wij dat anders. Bekijk onze op maat gemaakte wand met daarin wel 44 deuren van 54mm. Op deze unieke manier kunnen we goed met jou bespreken wat een dikkere deur nou écht doet voor je huis.

Veel keuze uit luxe hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk maken buitendeuren helemaal af. Wil jij veel opties in hang- en sluitwerk voor jouw nieuwe deuren en exact weten hoe het juiste hang- en sluitwerk bijdraagt aan de veiligheid in jouw huis? Dan ben je in onze showroom aan het goede adres. Je vindt hier namelijk diverse showpanelen met luxe hang- en sluitwerk, die jouw keuze beduidend makkelijker maken. Uiteraard voorzien we je in onze buitendeuren showroom graag van geschikt advies.

Test de deur-kozijncombinaties

In de buitengevel vind je werkende combinaties van deur en kozijn, waarin we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van buitendeuren hebben toegepast. Wil je meer zien? In onze showroom staan wel drie boxen met deur-kozijncombinaties, zodat je op je gemak de werking van sloten, afdichtingen, de glasopties en nog veel meer kunt onderzoeken en hier al je vragen over kunt stellen.

Stel je vragen en plan nu je bezoek

Wanneer je meer wilt weten over onze showroom met buitendeuren, dan mag je uiteraard altijd contact opnemen via de chat of info@deurdirect.nl. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Voor nu zetten we de belangrijkste voordelen van een bezoek aan onze showroom voor je op een rij:

  • Helder verlichte ruimte, zodat je onze deuren goed kunt beoordelen
  • Veel extra keuze uit luxe hang- en sluitwerk
  • Persoonlijke aandacht, omdat wij op afspraak werken

Plan je afspraak en we verwelkomen je binnenkort graag in onze showroom in Groesbeek!

Ja, plan met mij een afspraak in de showroom in Groesbeek:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We verwelkomen je graag in
onze showroom in Groesbeek

Je vindt onze showroom op:

Industrieweg 25
6562 AP Groesbeek

Openingstijden:

Open op afspraak tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.