Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Onderhoud van Kegro Deuren

Alle webshop deuren worden in RAL-kleur naar keuze met onze superieure coating afgewerkt. Dit betekent dat de deur na plaatsing niet meer hoeft te worden afgelakt (geschilderd).

Onderhoud door de jaren heen

GND, de brancheorganisatie van deurenfabrikanten, heeft specifieke voorschriften voor het onderhoud van buitendeuren opgesteld. GND zet al 30 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren en de bij GND aangesloten fabrikanten moeten voldoen aan de eisen zoals vermeld in de Statuten van de Stichting.

» Naar de GND website

Om er voor te zorgen dat vocht en andere weersinvloeden de deur niet binnen kunnen dringen is het van belang dat het verfsysteem goed wordt onderhouden.

Je kan het Kegro verftechnisch advies voor afgelakte deuren raadplegen via onderstaande link:

Verftechnisch Advies afgelakte deuren

Klik hier voor al je vragen over het onderhoud aan onze deuren.

Kegro garantie

Kegro Deuren geeft bij de buitendeuren die onder GND vallen 6 jaar garantie op het deurblad (bekijk het GND-garantiereglement).  Daarnaast geven we 1 jaar garantie op de werking en prestaties van de deur*.

*N.B.: Werking en prestaties zoals de wind en waterdichtheid prestaties zoals opgenomen in het KOMO certificaat 32408 geldig ten tijde van facturatie, mits de gebreken niet veroorzaakt zijn door het deur omkaderend kozijn en bouwkundige constructie.

Wanneer een buitendeur onder GND garantie geleverd wordt, dan vermelden we dat op de bevestiging. Het GND logo kun je terug vinden aan de scharnierzijde van de deur. Door de QR code op het label te scannen krijg je direct inzicht in alle deurprestaties.

Wanneer een deur niet onder GND garantie geleverd wordt, dan verwijzen we je graag naar de Kegro voorwaarden fabrieksgarantie voor buitendeuren.

Klik hier voor al je vragen over onze garantievoorwaarden.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.