Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Proclaimer & privacy

Aansprakelijkheid
De eigenaar van de website streeft er naar om de gebruiker van deze website zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. De eigenaar van de website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website.

Privacy
De eigenaar van de website respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website. Als jouw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan jou, de voor jou relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door de eigenaar van de website zijn ingeschakeld om je van de gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer je jouw gegevens invoert, ga je hiermee akkoord.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de eigenaar van de website worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.