Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Voordeur inclusief montage

icoon-montage

Ben je op zoek naar een voordeur inclusief montage? Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij u langs voor een perfect passende deur in ieder kozijn!

Intern monteren we al het hang- en sluitwerk, deurbeslag en we verzorgen, indien van toepassing, de beglazing. De uitvoering gebeurt volgens ons gecertificeerde proces, dat voldoet aan klasse 2 inbraakwerendheid (PKVW).

Zodra de deur volledig gereed is maken we een afspraak voor montage. Vervolgens komen onze gecertificeerde monteurs de producten afhangen in het daarvoor bestemde kozijn. Zo kunnen we namelijk garanderen dat de deur volgens onze verwerkingsstandaard is afgehangen en is de garantie gewaarborgd.

Hoe lang duurt de montage?

Afhankelijk van het deurtype zijn we 2 tot 3 uur bezig met het monteren van een nieuwe voordeur. Uiteraard laten we je woning netjes achter na de montage. Onze monteurs ruimen alle houtsnippers en overig afval op met de stofzuiger die zij zelf meenemen.

Heb je interesse in een voordeur inclusief montage?

De voorbereiding op de montage

Er zijn een aantal voorbereidingen die je alvast kunt treffen voordat onze monteurs langskomen:

  • Zorg voor een meter vrije werkruimte. Staan er bijvoorbeeld kastjes, bedden of ander meubilair in de buurt van de deur? Verplaats deze dan voordat onze monteurs er zijn;
  • Heb je eigendommen op je deur zitten en wil je deze houden? Haal ze er dan af, want alles wat op de deur blijft zitten wordt met de oude deur afgevoerd;
  • Heb je huisdieren? Zorg er dan voor dat deze niet in het werkgebied komen tijdens montage;
  • Wij stellen het op prijs dat je aanwezig bent bij de montage.

 

Na de montage

Wanneer we nieuwe frezingen in de kozijnen aan moeten brengen, dan worden de oude frezingen gedicht met een reparatiemiddel en gronden we deze. De kozijnen moeten na het afhangen van de nieuwe deur nog wel worden geschilderd. Dit is het enige wat je eventueel zelf nog hoeft te doen.

Een perfect passende deur in ieder kozijn, daar
gaan we voor.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.