Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Wat is het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur?
Weet jij of je een opdekdeur of een stompe deur als voordeur hebt? Als je voordeur vrij oud is, dan is de kans groot dat het om een opdekdeur gaat. Vroeger werden deuren namelijk vaak als opdekdeur geïnstalleerd. Een gedeelte van de deur valt daarbij in het kozijn, en de opdekrand gaat voor extra tochtwering over het kozijn heen. Moderne voordeuren hebben een geïntegreerde kaderprofilering, wat ze wind- en waterdicht maakt.
Ga met de tijd mee en kies voor een deur met kaderprofilering
Bij moderne voordeuren gaat het dus tegenwoordig vrijwel altijd om deuren met een geïntegreerde kaderprofilering tegen wind en tocht. Dit is herkenbaar aan een zwarte rubberen rand die in de deur zelf is aangebracht. De tegenwoordig normale deurdikte van 54 mm zorgt zeker bij houten voordeuren voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie. De geïntegreerde rubberen rand zorgt ervoor dat er geen tocht meer in huis komt. Door dus voor moderne buitendeuren te kiezen, verlaag je meteen ook je energiefactuur.
De voordelen van een moderne voordeur met geïntegreerde kaderprofilering
Als je dus voor een nieuwe voordeur gaat, dan maak je zeker de juiste keuze om voor een deur met kaderprofilering van een gerenommeerde deurfabrikant te gaan. Een goede deurfabrikant herken je bijvoorbeeld aan het GND-keurmerk, waar ook wij bij zijn aangesloten. Dit keurmerk controleert alle deuren van de aangesloten deurfabrikanten op de isolatie- en veiligheidswaarden. Je weet dan meteen dat je een voordeur koopt die aan alle eisen voldoen qua isolatie en inbraakwerendheid. Bovendien worden deuren van bij de GND aangesloten deurfabrikanten, ook met de nodige garantie geleverd. Je kunt buitendeuren trouwens niet alleen als voordeuren verkrijgen, maar ook als garagedeuren, terrasdeuren of achterdeuren. Ze kunnen met of zonder glasvlak geleverd worden. Omdat ze op maat gemaakt worden, passen ze in ieder kozijn. Dankzij designgroeven en een groot palet aan beschikbare kleuren, kun je ze helemaal volgens de stijl van je huis laten aanpassen.
Kan ik mijn opdekdeur door een moderne deur laten vervangen?
In principe kun je je opdekdeur gemakkelijk door een moderne deur met geïntegreerde kaderprofilering laten vervangen. Het huidige kozijn moet dan wel worden aangepast, zodat de nieuwe deur er perfect in past. Wij kunnen dit al voor jou regelen voor een meerprijs van €150. Het werkt als volgt. Mocht je akkoord gaan met de aanpassing aan het kozijn en de kosten, dan gaan we de deur produceren. Vervolgens gaan we de deur afhangen, passen we het kozijn aan en repareren we deze. Dit doen we niet eerder om te voorkomen dat de huidige deur niet meer dicht gaat. Het enige wat je dan nog zelf hoeft te doen is het kozijn (laten) schilderen. Er is dus niets wat je tegenhoudt om voor een moderne en fraai uitziende deur met 54mm dikte en kaderprofilering te kiezen.
Twijfel je nog of je nu een opdekdeur hebt of een stompe deur? Of wil je weten of jouw oude voordeur ook wel daadwerkelijk vervangen kan worden door een nieuwe, moderne en perfect isolerende voordeur? Neem dan contact met ons op.
Gerelateerde Berichten
Verbouwen? Laat gelijk je buitendeuren vervangen
Buitendeuren vervangen kan perfect tijdens een toch al geplande verbouwing. Je zit immers al in de rommel en je kunt in één keer je huis helemaal in jouw stijl afmaken. Ook heb je de zekerheid hebt dat jouw buitendeuren goed isoleren.
Design deurgarnituur voor extra uitstraling
Naast het reguliere aanbod van deurbeslag biedt Deurdirect ook design deurgarnituur. Lees in dit artikel alles over onze nieuwe collectie en kies voor een persoonlijke touch met je deurbeslag.
Hoe worden onze houten buitendeuren gemaakt?
Aangezien onze houten buitendeuren maatwerk zijn, is de productie een complex en uitgebreid proces. In dit artikel nemen we je stap voor stap mee, zodat je een goed beeld krijgt van het creëren van jouw unieke deur.
De U-waardes van kozijnen en deuren
Met de U-waarde wordt aangegeven hoeveel warmteverlies er plaatsvindt bij een bepaalde constructie. Vraag voor het vervangen van je oude deur door een beter isolerende deur subsidie aan.