Op maat gemaakte deur naar wens   |   GND-garantie   |   Prijzen incl. inmeten en hang- en sluitwerk

Een deur kopen bij Deurdirect.nl: zo werkt het

Het is erg gemakkelijk om bij Deurdirect.nl een deur op maat te bestellen. In onderstaande tekst wordt overzichtelijk uitgelegd hoe het bestelproces precies verloopt.

1. Oriënteren en bestellen

Zodra je een kijkje op onze site neemt, zul je zien dat we een ruime selectie aan houten buitendeuren beschikbaar hebben. Kies het gewenste model, deurbeslag en de kleur uit. Daarna kun je het model in 3D bekijken en de kleur en het beslag op de 2D-afbeelding. Nu alleen nog één simpele klik op de bestelknop en wij doen de rest. Bij ons staan gemak en ontzorging namelijk voorop.

2. Afspraak maken voor een inmeting

Nadat de bestelling is geplaatst, maken wij binnen 2 tot 3 weken een passende afspraak voor een inmeting bij jou thuis. Wij gebruiken voor de inmeting een unieke lasertechnologie, waardoor het kozijn exact ingemeten wordt. Immers, bij ons is elke deur maatwerk. Hierdoor kunnen wij bij de montage ook garanderen dat de deur meteen zal passen. Dat scheelt weer tijd en onnodige zorgen.

3. Persoonlijke productie

Nadat onze inmeter de maten heeft opgemeten, worden deze gegevens naar de fabriek verstuurd. Daar produceren we binnen 5 weken jouw persoonlijke deur. Onze 54 millimeter dikke deuren zijn zeer goed geïsoleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en minder stookkosten. Kortom, heel fijn voor je portemonnee en het milieu.

Lees stap voor stap hoe onze deuren precies worden gemaakt.

4. Afspraak maken voor de montage

Zodra de deur klaar is nemen wij contact met je op voor een montageafspraak. Uiteraard wanneer dat jou goed uitkomt. Wij hebben al het hang- en sluitwerk van tevoren al op de deur gemonteerd, zodat we zo min mogelijk van je tijd in beslag hoeven te nemen.

5. Montage

Onze professionals monteren de nieuwe deur snel en handig. Na montage zal alles netjes en schoon achterlaten worden. Tot slot nemen de monteurs jouw oude deur voor het gemak direct mee.

Al deze services zijn overigens bij de aankoopprijs inbegrepen, alleen de montage wordt doorbelast. Bij ons kom je dus niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Totale doorlooptijd

– Binnen 2 tot 3 weken na je bestelling bellen we je op om een afspraak te maken voor een digitale inmeting bij jou thuis.
– 5 weken na de digitale inmeting is jouw op maat gemaakte deur klaar.
– Binnen 4 weken nadat de deur gereed is maken we een afspraak voor de montage.

In totaal duurt het dus gemiddeld 11-13 weken voordat de deur bij jou thuis is gemonteerd. Dit is uiteraard afhankelijk van beschikbaar hang- en sluitwerk, speciale klantverzoeken en de beschikbare montagetijd. Je kan altijd voorafgaand aan een bestelling contact met ons opnemen over de actuele levertijden.

Deurdirect.nl, mooi makkelijk!

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.